Klimaatbeheersing voor uw bedrijf

Bij Huijbregts Koeltechniek leveren we al jaren airconditioning voor bedrijven van de hoogste kwaliteit. Wij geven u graag advies over de verschillende toe te passen systemen die aansluiten bij uw wensen. Of het nu gaat om de klimaatbeheersing van een winkel, restaurant, serverruimte of kantoorgebouw, wij vinden samen met u een oplossing op maat. Graag bekijken wij met u opties om tot een optimaal resultaat te komen op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en prijs. Wij leveren verschillende klimaatbeheersing systemen van A-merken, waarbij ons hoofdmerk LG is. Dit merk heeft zich bewezen als uitstekende klimaatbeheersing leverancier voor zowel grote als kleine bedrijven. De klimaatbeheersing systemen van LG gaan jaren mee, waardoor ze een duurzame investering zijn. Daarnaast levert het merk energiezuinige producten, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

Ook het onderhoud van uw bestaande klimaatbeheersing systemen willen wij graag voor u verzorgen. Door middel van een preventieve werkwijze, proberen we storingen zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer er toch onverhoopt een storing plaatsvindt aan uw airconditioning, staat onze service afdeling tevens voor u paraat om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Zo waarborgen wij de levensduur en garanderen wij een optimale draaitijd van uw airconditioning. Bent u dus op zoek naar kwalitatieve klimaatbeheersing voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Particuliere markt

Naast zakelijke koelingen, kunt u bij ons ook terecht voor airconditioning systemen voor woningen. Of het nu gaat om een airco voor een slaapkamer of een centraal systeem voor verschillende ruimtes; wij gaan graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Dit kan variƫren van airconditioning waarbij functionaliteit voorop staat tot een zeer luxe design unit die absoluut gezien mag worden.

Graag bekijken wij met u verschillende mogelijkheden om tot een zo fraai mogelijk resultaat te komen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen en profiteer van onze expertise op het gebied van klimaatbeheersing voor bedrijven en woningen.