Heeft u een koelcel nodig voor de horeca of de detailhandel? Dan staat Huijbregts Koeltechniek voor u klaar met een oplossing op maat. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal en we helpen u graag verder.

Detailhandel

In speciaalzaken zoals slagerijen, traiteurs, bakkerijen en verswinkels is een goede conditionering van producten van essentieel belang. Wij verzorgen het onderhoud voor koelingen van nagenoeg alle merken. Hierbij maken we altijd gebruik van een preventieve werkwijze om storingen zo veel mogelijk te voorkomen. In de detailhandel mag voedsel namelijk niet voor een langere periode ongekoeld blijven, of u zult uw voedingswaren weg moeten gooien. Voor eventuele storingen beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst die u altijd persoonlijk te woord staat. Met een vakkundig team van monteurs staan wij altijd paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wanneer wij uw probleem telefonisch niet kunnen verhelpen, zullen wij er alles aan doen om zo spoedig mogelijk op locatie aanwezig te zijn om de storing op te lossen.

Ook in het geval van nieuwbouw of verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn leverancier van diverse A merken en kunnen u adviseren over verschillende koelsystemen.

Koelcel in de horeca

Een horeca koelcel moet voldoen aan andere eisen dan koelingen in andere branches. Bij Huijbregts Koeltechniek weten we hier alles van. Op het gebied van horeca koelingen kunt u bij ons voor alles terecht. Wij leveren diverse A merken gekoelde werkbanken, ijsblokjes machines, drankenkoelingen en koelcellen voor de horeca op maat, zowel stekkerklaar, met uitgebouwde machine of op een centraal koelsysteem. Uiteraard verzorgen wij ook de service voor en het onderhoud aan zowel nieuwe als reeds bestaande horeca koelcellen.

Wilt u meer weten over onze koelcellen voor de horeca en detailhandel of de andere sectoren waarin wij werkzaam zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een oplossing op maat.