Huijbregts Koeltechniek specialiseert zich in koeltechniek voor bedrijven in verschillende sectoren. We kunnen dit in grote lijnen opdelen in 4 verschillende gebieden waarin wij werkzaam zijn. Uiteraard kunt u, naast deze 4 specialistische gebieden, ook voor andere toepassingen bij ons terecht. Wij gaan dan graag met u in gesprek over de koeltechniek binnen uw bedrijf.  

Detailhandel en Horeca

Iedere branche heeft unieke eisen. Zo ook de detailhandel en horeca. Bij deze bedrijven is goede koeling van essentieel belang, omdat voedingswaren anders zeer snel niet gebruikt meer mogen worden. Als leverancier van diverse A merken gekoelde werkbanken, drankenkoelingen, vriezers en meer, zijn wij dé koeltechniek voor bedrijven binnen de detailhandel en horeca. Lees er hier meer over.

Agrarische sector

Net als in de detailhandel en horeca, is een betrouwbare koelinstallatie bij bedrijven in groenten en fruit van groot belang. Wanneer de koeling een storing krijgt, zullen producten namelijk snel bederven. Door periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat u nooit hinder ondervindt bij gebruik van uw koelinstallaties. Dit, in combinatie met de beste merken binnen de AGF koelingen, zorgt voor een betrouwbare oplossing. Mocht er toch een storing plaatsvinden, staan wij met onze 24/7 storingsdienst snel voor u klaar. Meer weten over AGF koelingen? Klik dan hier.

Industrie

Van geconditioneerde werkruimtes tot industriële koelingen: bij Huijbregts Koeltechniek helpen we u verder. Met onze kwalitatieve koelsystemen kunt u een constante lage temperatuur en luchtvochtigheid binnen uw bedrijf garanderen. Ook voor grootschalige productiebedrijven vinden wij een oplossing op maat. Lees meer over onze toepassingen binnen de industriële sector.

Klimaatbeheersing

Tot slot kunt u bij ons terecht voor klimaatbeheersing voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Hierbij leveren wij oplossing voor o.a. winkels, restaurants en serverruimtes, maar ook slaapkamers of kantoren aan huis. Dit kan variëren van airconditioning waarbij alleen functionaliteit belangrijk is tot een zeer luxe design unit die absoluut gezien mag worden. Lees er hier meer over.  

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat voor uw bedrijf. Wij helpen u graag verder.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht