Kwalitatief onderhoud van uw koeling

Een belangrijk onderdeel van Huijbregts Koeltechniek is preventief onderhoud. Met professioneel onderhoud van uw koeling kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u minder snel hinder ervaart van eventuele problemen. Tijdens de onderhoudsbeurt testen wij de installatie op de juiste werking en wordt het koelsysteem gecontroleerd op lekdichtheid. Deze regelmatige controles zijn belangrijk om de kwaliteit van uw installaties te behouden. Voor installaties met grotere koudemiddelinhouden zijn deze preventieve lekdichtheidscontroles zelfs verplicht. Met Huijbregts als uw partner hoeft u zich echter nergens zorgen over te maken.

Huijbregts Koeltechniek is in staat om onderhoud voor vrijwel alle koelsystemen te verzorgen. Dit hebben wij te danken aan ons grote netwerk van toeleveranciers. Wij zijn expert op het gebied van onderhoud voor koeltechniek en airconditioning en helpen u graag.

Geen zorgen over de onderhoudsplanning

Wij houden zelf bij wanneer het onderhoud van uw koeling uitgevoerd moet worden. Door dit bij u uit handen te nemen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zo weet u zeker dat u nooit achterloopt en blijven de installaties in topconditie. Het enige wat u van het onderhoud merkt zijn de positieve effecten ervan; zoals de langere levensduur en een lagere storingsgevoeligheid van uw koelsysteem.

Huijbregts staat met preventief onderhoud voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor service wanneer u onverhoopt toch te kampen heeft met een storing. Voor ons is iedere situatie uniek. We kijken daarom graag hoe we u verder kunnen helpen bij uw specifieke vraagstuk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een aanbieding op maat voor u.