De specialist voor uw bedrijfskoeling

Bij Huijbregts Koeltechniek zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van bedrijfskoelingen. Wij zijn leverancier van verschillende soorten bedrijfskoelingen zoals koel- en vrieskasten, displaykoelingen, maar ook complete koelcellen. Wij bouwen alles in overleg met onze klanten waardoor u bij ons altijd een oplossing op maat krijgt. Wij leveren uitsluitend A-merken waardoor onze bedrijfskoelingen altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Onze leveranciers komen alleen uit Europa waardoor wij snelle levering van uw nieuwbouw koelinstallatie altijd kunnen garanderen.

Service

Naast de nieuwbouw van uw bedrijfskoeling nemen wij ook de service onder onze rekening. Wanneer er zich defecten voordoen aan uw koelsystemen staan onze gespecialiseerde monteurs 24/7 voor u klaar. U heeft dus nooit lang last van deze defecten en wij zullen er voor zorgen dat uw dagelijkse bedrijfsvoering er niet onder lijdt. Continuïteit van uw bedrijfsprocessen is met de service van Huijbregts koeltechniek dus iets waar u altijd van verzekerd kunt zijn.

Onderhoud en advies

Naast service wanneer er zich defecten voordoen, voeren wij ook periodiek onderhoud aan uw koelinstallaties uit. Dit doen wij op momenten dat u er het minste last van ondervindt. Zo storen wij u zo weinig mogelijk tijdens uw dagelijkse bedrijfsprocessen zodat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.

Interesse in de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfskoelingen? Neem dan contact met ons op en onze gespecialiseerde medewerkers helpen u verder. Samen komen wij tot een passende oplossing voor uw situatie.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht