Betrouwbaarheid

In de agrarische sector is de betrouwbaarheid van een koelinstallatie van groot belang. Wanneer de koeling van groenten en fruit een storing krijgt, kunnen de producten namelijk snel bederven. Voor de nieuwbouw van installaties maken wij uitsluitend gebruik van A-merken. Het periodieke onderhoud aan installaties voeren wij uit in de periodes dat de installatie stil staat. Mochten er zich storingen voordoen staan wij met een team van 12 deskundige en ervaren monteurs op elk moment voor u klaar. Huijbregts koeltechniek neemt de zorgen voor de koelinstallatie voor u uit handen.Op deze manier kunt u zich bezighouden met de zaken die voor u van belang zijn, de kwaliteit van uw product en de continuiteit van het bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor koelinstallaties voor bijvoorbeeld aardbeien en aardbeiplanten, gasdichte cellen voor fruitbewaring en klimaatinstallaties voor witlof. Voor alle producten hebben wij een passende oplossing en wij geven u graag advies over een koeling voor uw groenten en fruit.

Innovatief

Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende vlakken van de koeltechniek. We zijn continu mogelijkheden aan bekijken om nieuwe technologie toe te passen binnen de koelinstallaties voor de agrarische sector. Wij kunnen een geheel nieuwe installatie voor u maken, maar ook de laatste ontwikkelingen toepassen in uw bestaande koeling. Ook op het gebied van energie besparing zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over de koeling van groeten en fruit met de producten van Huijbregts Koeltechniek? Neem contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden.