Betrouwbaarheid

In de agrarische sector is de betrouwbaarheid van een koelinstallatie van groot belang. Voor de nieuwbouw van installaties maken wij uitsluitend gebruik van A-merken. Het periodieke onderhoud aan installaties voeren wij uit in de periodes dat de installatie stil staat. Mochten er zich storingen voordoen staan wij met een team van 12 deskundige en ervaren monteurs op elk moment voor u klaar. Huijbregts koeltechniek neemt de zorgen voor de koelinstallatie voor u uit handen.Op deze manier kunt u zich bezighouden met de zaken die voor u van belang zijn, de kwaliteit van uw product en de continuiteit van het bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor cellen voor aardbeien en aardbeiplanten, gasdichte cellen voor fruitbewaring, klimaatinstallaties voor witlof. Voor alle producten hebben wij een passende oplossing.

Innovatief

Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende vlakken van de koeltechniek. Wij passen deze graag toe in uw nieuwe of bestaande installatie. Ook op het gebied van energie besparing zijn wij u graag van dienst