Een belangrijk onderdeel van Huijbregts Koeltechniek is preventief onderhoud. Door middel van onderhoud van een koeling kunnen storingen worden voorkomen. Met het onderhoud testen wij de installatie op de juiste werking en wordt het koelsysteem gecontroleerd op lekdichtheid. Deze regelmatige controles zijn belangrijk om de kwaliteit van uw installaties te behouden. Voor installaties met grotere koudemiddelinhouden zijn deze preventieve lekdichtheidscontroles zelfs verplicht.

Huijbregts Koeltechniek is in staat om onderhoud voor vrijwel alle koelsystemen te verzorgen. Dit hebben wij te danken aan het grote netwerk van toeleveranciers. Wij zijn expert op het gebied van onderhoud voor koeltechniek en airconditioning en helpen u graag.

Geen zorgen over de onderhoudsplanning

Wij houden zelf bij wanneer het onderhoud van uw koeling uitgevoerd moet worden. Door dit bij u uit handen te nemen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zo weet u zeker dat u nooit achterloopt en blijven de installaties in topconditie. Het enige wat u van het onderhoud merkt zijn de positieve effecten ervan; zoals de langere levensduur en een lagere storingsgevoeligheid van uw koelsysteem.

Huibregts staat met preventief onderhoud voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor service wanneer u te kampen heeft met een storing. Graag maken wij voor u een aanbieding op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.